Δημήτρης Γκαβαρδίνας

Ο Δημήτρης Γκαβαρδίνας γεννήθηκε στον Βόλο. Ήταν 8 ετών οταν άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Ειναι απόφοιτος του μουσικού σχολείου Βόλου

Στο ωδείο του Βόλου τελείωσε τις σπουδές του στα ντράμς στα latin και παραδοσιακά κρουστά όπως και στα συμφωνικά κρουστά με δάσκαλο τον Μπάμπη Ταλιαδούρο.

Η αγάπη του για τα ντράμς τον έκανε να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα κάνοντας μαθήματα με τον Φώτη Γιαννόπουλο στο Drummania όπως και με πολλούς αλλους drummers οπως Στέφανο Δημητρίου,Μιχάλη Καπιλίδη, Νίκο Σιδηροκαστρίτη, Κώστα Λιόλιο.

Επαγγελματικά ειναι ενεργός πολλά χρόνια έχοντας κάνει πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό έχοντας παίξει διάφορα στυλ μουσικής οπως pop,rock,funk.

Τα τελευταία δυο χρόνια ειναι ντράμμερ του Γιώργου Νταλάρα,αν και έχει λίγο καιρό που ζει μόνιμα στην Αθήνα έχει συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής οπως:
Βίκυ Λέανδρος, Μάριος Φραγκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Ηλίας Καμπακάκης, Κώστας Μακεδόνας.

Επιλεγμένα Videos Του Δημήτρη

Follow Us

Επισκεφτείτε μας

  • Γλυφάδα

    Μαραγκού 16, 166 75, 2108983604

  • Ν. Σμύρνη

    Ελ. Βενιζέλου 65, 171 23, 2109321126

  • Σε συνεργασία με το Modern Music Arts